Zorgeloos reserveren… daar gaan we voor! Lees hier verder.

Zorgeloos reserveren!


Een uitje organiseren is leuk, zolang dat soepel gaat. Daarom realiseren wij de leukste uitjes volgens de regels van de 1,5 meter samenleving. En door onze flexibele annuleringsvoorwaarden kun je zorgeloos van gedachten veranderen als je toch twijfelt over je reservering. Kortom, nergens beleef je een uitje zo zorgeloos als bij Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden.

Beschikbaarheid

Door de 1,5 meter samenleving is de beschikbaarheid van (groeps)uitjes tot 1 april 2021 beperkt. Daarom adviseren wij om op tijd je uitje te reserveren. Een reservering kan je altijd kosteloos verplaatsen dus je kunt met een gerust hart vroeg boeken. Bijkomend voordeel is dat de keuze nog heel groot is en de voorpret lekker lang.

Annuleren

Je reserveert een uitje waar je je op dat moment het beste bij voelt. Je geniet van de zekerheid, de voorpret en de scherpe prijs. Maar mocht je alsnog van gedachten veranderen, misschien toch later willen of je ziet opeens een heel mooi ander uitje… dan mag je bij Rondvaart Leiden & Groepsuitjes Leiden zonder extra kosten omboeken. Zonder opgaaf van redenen. Dat is zorgeloos reserveren, daar gaan we voor!

Bereikbaarheid

Onze medewerkers zijn via onze website, telefoon en e-mail 7 dagen in de week van 10:00 uur tot 18:00 uur beschikbaar om te zorgen voor een zorgeloos uitje, want daar staan we voor!