De Maffe 80 City Game

De Maffe 80, fun and challenging city game …

More info

Culivaart

Iedere gang in een ander restaurant. De boot brengt u van gerecht naar gerecht…

More info

More info

Het huishouden van Jan Steen

knotsgekke avond! inclusief diner…

More info

More info

More info

De Bruut diner filmspel

uniek en nooit eerder vertoond groepsuitje…

More info

More info

More info

More info

More info

More info

More info

More info

More info

More info

More info

More info

More info

Arrangements - De Bruut diner filmspel

Vanaf juni 2014

Wie heeft er niet eens van gedroomd: zelf het plot van een film invullen met de meest onverwachte, spannende wending die je maar kunt bedenken. In 'De Bruut' krijg je die kans, het nieuwste spannende groepsarrangement van Groepsuitjes Leiden. In kleine groepjes werk je samen en ben je zowel regisseur, cameraman als acteur. Samen maken jullie deze spannende film af.

17e eeuw: de laatste maanden zijn er in deze stad diverse moorden gepleegd en nog steeds loopt de dader vrij rond. Angst regeert onder de bewoners, zo ook bij boekbinder Arbouw en zijn familie en buren. Spannende momenten volgen elkaar snel op, je zit op het puntje van je stoel, totdat....de film plotseling stopt.

Aan jullie nu de taak om het verhaal af te maken met de meest fantastische, waanzinnige, verrassende climax die jullie maar kunnen bedenken. Slechts enkele aanwijzingen krijgen jullie mee, de rest mogen jullie helemaal zelf invullen.

In subgroepen van 5 a 6 personen werken jullie aan de opdracht. Jullie krijgen een camera en identieke kleding van de acteurs uit de film mee, zodat jullie letterlijk in hun huid kunnen kruipen. In een uur tijd maken jullie een scene van drie minuten. Hierna gaan jullie in het restaurant heerlijk genieten van het hoofdgerecht. Ondertussen monteert onze editor de scenes tot een geheel.

Tijdens het nagerecht wordt het sidderen en beven met vertoning van jullie eigen productie.

Alvast in de stemming komen?

Ga naar https://www.youtube.com/watch?v=Inzygls4g8o

Vanaf 20 personen 59,50 euro p.p.

Inclusief : - drie-gangen Menu - spelleiding

Request quote